Національний мультипредметний тест цьогоріч пройде у 32 країнах

Національний мультипредметний тест цьогоріч пройде у 32 країнах 03.04.2024 16:55 Укрінформ Національний мультипредметний тест цьогоріч буде проведений також за межами України – тимчасові екзаменаційні центри будуть створені в 57 містах 32 країн.

Як повідомляв Укрінформ, про це повідомляє Міністерство освіти та науки України.

Тестування проводитимуть у спеціально обладнаних центрах, де з учасниками працюватимуть українськомовні педагоги, підготовлені Українським центром оцінювання якості освіти.

Основна сесія НМТ за кордоном відбудеться в Австрії, Азербайджані, Бельгії, Болгарії, Великій Британії, Грузії, Данії, Естонії, Ірландії, Іспанії, Італії, Канаді, Латвії, Литві, Люксембурзі, Молдові, Нідерландах, Німеччині, Норвегії, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччині, США, Туреччині, Угорщині, Фінляндії, Франції, Чехії, Швейцарії, Швеції.

"Кількість місць для участі в тестуванні за кордоном є обмеженою. Якщо всі місця в конкретному місті чи країні будуть зайняті, ця локація більше не буде доступною для вибору. Якщо ж ви вже обрали місце проведення, але знайшли більш зручну локацію, до 15 квітня 2024 року у вас є можливість оновити ваш вибір у персональному кабінеті", – зазначили в МОН.

Детальніше ознайомитися з мапою країн для проведення НМТ можна за посиланням.

Більше про процес реєстрації та необхідні документи – на сайті УЦОЯО.

Як повідомляв Укрінформ, вступники для участі у НМТ створили вже понад 213 тисяч персональних кабінетів.

Фото ілюстративне

Освіта Мультипредметний тест

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *