На Вінниччині стартувала пілотна послуга соціальної адаптації ветеранів та членів їх сімей

На Вінниччині стартувала пілотна послуга соціальної адаптації ветеранів та членів їх сімей Фото 02.02.2024 12:48 Укрінформ На Вінниччині стартувала пілотна послуга соціальної адаптації ветеранів та членів їх сімей.

Про це у Фейсбуці повідомила перший заступник начальника Вінницької ОВА Наталя Заболотна, передає Укрінформ.

«12 родин ветеранів із Вінниччини стали першопрохідцями нової соціальної послуги. Пілотування послуги соціальної адаптації ветеранів та членів їх сімей здійснено Міністерством соціальної політики України, Товариством Червоного Хреста України спільно з Вінницькою обласною військовою адміністрацією», – написала Заболотна.

За її словами, упродовж семи днів захисники адаптувалися до цивільного життя, налагоджували міжособистісні стосунки зі своїми рідними, вчилися боротися з власними страхами, а також відновлювали своє фізичне здоров‘я.

«Саме члени родин повинні були бути поруч у цей важливий та складний етап. До того ж увесь час з людьми працювала мультидисциплінарна команда. До неї увійшли фахівці Червоного Хреста та найкращі психологи й соціальні працівники області, які напередодні пройшли командне навчання від ТЧХУ», – уточнила посадовиця.

На Вінниччині стартувала пілотна послуга соціальної адаптації ветеранів та членів їх сімей / Фото: facebook.com/ZabolotNAtalia

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *