На підконтрольну Україні територію змогла вибратися багатодітна родина зі Скадовська

На підконтрольну Україні територію змогла вибратися багатодітна родина зі Скадовська 24.10.2023 12:50 Укрінформ На підконтрольну Україні територію змогла вибратися багатодітна родина зі Скадовська.

Як передає Укрінформ, про це начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у Фейсбуці.

«Багатодітна родина зі Скадовська – знову на підконтрольній Україні території», – написав він.

Як зазначається, під час тимчасової окупації міста родина залишилася вірною Україні, а значить – наражала себе на небезпеку.

"У таких умовах жили Андрій Іванович і Лариса Едуардівна та їхні четверо дітей. Найменшій – лише півтора року. Тож родина боялася виїздити", – повідомив Прокудін.

Як зазначив начальник ОВА, проведено чималу роботу – і сім’я нарешті у безпеці. Це вдалося завдяки спільним зусиллям Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, органів опіки та піклування й волонтерів.

Він додав, що сім’я отримає допомогу з облаштуванням на новому місці.

Як повідомляв Укрінформ, після 19 місяців розлуки з ТОТ Херсонської області до батьків повернулися 9-річна Надійка та її 14-річний брат Михайло. Напередодні повномасштабного вторгнення діти поїхали в гості до бабусі й дідуся. Після окупації села шлях на підконтрольну уряду України територію було відрізано.

Херсонщина Скадовськ Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *