На Львівщині зібрали гроші на біонічний протез для прикордонника Юрія Кулинича

На Львівщині зібрали гроші на біонічний протез для прикордонника Юрія Кулинича 30.03.2024 17:17 Укрінформ На Львівщині в межах благодійного проєкту «Пташки Перемоги» зібрали кошти на дороговартісний біонічний протез із колінним модулем для прикордонника Юрія Кулинича.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Крайній праворуч на першому фото – прикордонник Юрій Кулинич. Під час боїв на Донеччині він отримав складні поранення, які призвели до високої ампутації ноги. Воїн потребує дороговартісного біонічного протеза з колінним модулем. І тепер він його отримає!», – написав Козицький.

За його словами, під час 25-го, ювілейного, аукціону в межах Благодійного проєкту «Пташки Перемоги» за 3 мільйони гривень був придбаний шолом з автографом Героя України, пілота літака СУ-24 Олександра Мостового. Усі кошти скерують на протезування Юрія Кулинича.

Як розповідає начальник ОВА, ця історія так надихнула ініціаторів проєкту, що відтепер вони не лише збиратимуть кошти на «бойові пташки», а й допомагатимуть захисникам, які проходять лікування та реабілітацію у Superhumans Center.

Як повідомляв Укрінформ, у центрі Superhumans проходить протезування та реабілітацію В’ячеслав Левицький з Одещини, який після поранення потрапив у полон «ДНР» та був «проданий» кадирівцям, які ампутували захиснику обидві ноги та руки.

Фото: Максим Козицький/Фейсбук

Львівщина Прикордонники допомога Протезування

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *