Міноборони провело серію вебінарів для військових щодо переходу на електронний облік майна

Міноборони провело серію вебінарів для військових щодо переходу на електронний облік майна 19.03.2024 16:08 Укрінформ Міноборони України провело серію вебінарів для 575 представників військових частин щодо переходу на електронний облік військового майна. Наразі 35 книг обліку майна вже переведені у формат Excel.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Міністерство оборони України провело серію вебінарів для військових частин щодо переходу на електронний облік військового майна. Загалом у вебінарах взяли участь 575 військовослужбовців – представники штабів, начальники служб та діловоди», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, також Міноборони розробило інструкцію для військових частин щодо переходу на електронну форму ведення обліку військового майна та визначило перелік додатків, які можна вести у електронній формі. 35 книг обліку майна переведені у відповідні електронні форми у форматі Excel.

«Передусім ми робимо цифрові зміни для зручності та ефективності військових. Ми організовуємо вебінари, аби не просто сказати «от ми зробили, тепер розбирайтеся», а показати, як це працює і як швидше спростити життя собі та підрозділу», – цитує пресслужба заступницю міністра оборони Катерину Черногоренко.

Як повідомлялось, у лютому Міноборони внесло зміни до Інструкції з обліку військового майна у Збройних Силах України, якими запровадило можливість для військових частин вести облік військового майна в електронному вигляді.

Міноборони Військові Майно Вебінар

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *