Міноборони і Генштаб працюють над створенням рекрутингової агенції

Міноборони і Генштаб працюють над створенням рекрутингової агенції 28.01.2024 21:34 Укрінформ Міністерство оборони України спільно з Генштабом ЗСУ працюють над створенням власної рекрутингової агенції, щоб якомога тісніше комунікувати з людьми, які хочуть пов'язати долю з армією.

Про це розповів уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець в інтерв'ю АрміяInform, передає Укрінформ.

"Вище керівництво Збройних сил і Міністерства оборони каже, що нам потрібні мотивовані люди в армію. І це завдання номер один. Ця мотивація підтверджується і народжується в комунікації. Людині треба пояснювати, як все відбувається. А для цього треба побудувати процес: від першого контакту до безпосередньо того моменту, коли людина вже прийде в частину і почне служити. … Ми нині вкладаємо час, ресурси, сили і засоби у створення агенції (власної рекрутингової агенції – ред.), яка буде цим процесом займатися. Все це в тісній взаємодії з Генеральним штабом, тому що ми комплектуємо насамперед Збройні сили", – сказав Бежевець.

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *