Лубінець: Питання журналіста Хилюка проговорювали під час комунікацій з Москальковою

Лубінець: Питання журналіста Хилюка проговорювали під час комунікацій з Москальковою Ексклюзив 27.12.2023 22:16 Укрінформ Омбудсмен Дмитро Лубінець неодноразово проговорював питання щодо викраденого росіянами українського журналіста Дмитра Хилюка під час різних комунікацій із російською омбудсменкою Тетяною Москальковою.

Про це уповноважений ВР із прав людини заявив у інтерв’ю Укрінформу.

“На жаль, у нас нічого не змінюється щодо Дмитра, хоча я неодноразово це окремо проговорював під час різних комунікацій з моєю контрвізаві (Москальковою – ред.)”, – зазначив він.

Відповідаючи на питання про те, чи враховується Офісом Омбудсмана інформація, яку публікують щодо Хилюка в Інтернеті, наприклад, “Репортери без кордонів”, Лубінець запевнив, що Офіс уповноваженого із прав людини враховує у роботі будь-яку інформацію, яку їм вдається знайти щодо незаконно затриманих Росією громадян України.

Як повідомлялося, росіяни викрали українського журналіста Дмитра Хилюка 3 березня 2022 року в його рідному селі Козаровичі Київської області.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець заявив, що він особисто тримає на контролі питання щодо визволення з полону росіян журналіста інформагентства УНІАН Хилюка.

Фото з відкритих джерел

Викрадення людей Журналіст Дмитро Лубінець Дмитро Хилюк

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *