Костін ініціював розроблення держпрограми протидії дитячій злочинності

Костін ініціював розроблення держпрограми протидії дитячій злочинності 10.02.2024 04:03 Укрінформ Генеральний прокурор Андрій Костін ініціював розроблення державної цільової програми щодо протидії дитячій злочинності та злочинам проти дітей.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Офісу генпрокурора, передає Укрінформ.

«Костін ініціював розроблення державної цільової програми щодо протидії дитячій злочинності та вчинення злочинів щодо дітей. Також наголосив Національній поліції на необхідності визначення пріоритетом у їхній діяльності захист дітей від злочинних посягань, а також залучення фахівців з кібербезпеки до запобігання втягуванню дітей у світ злочинності через со.цмережі та цифрові сервіси», – зазначили в ОГП

За словами генпрокурора, питання розроблення комплексної держпрограми протидії вчиненню кримінальних правопорушень дітьми та проти них потребує залучення профільних міністерств, відомств, неурядових і міжнародних організацій.

«Також залучимо колег з інших країн, аби вони поділились власними програмами і досвідом», – сказав Костін, наголосивши, що захист дітей залишається пріоритетом для всіх правоохоронців.

Як повідомлялося, представниця Офісу уповноваженого ВР із прав людини Ірина Суслова заявила, що депортація та примусове переміщення дітей є воєнним злочином, і ця тема має стати частиною концепції перехідного правосуддя, яку мала б ухвалити Україна.

Фото: ОГП

Діти Поліція Злочин Офіс генпрокурора Андрій Костін

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *