Клименко анонсував збільшення переліку послуг МВС у «Дії»

Клименко анонсував збільшення переліку послуг МВС у «Дії» 08.12.2023 20:23 Укрінформ Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко анонсував суттєве розширення переліку онлайн послуг відомства, доступних у застосунку «Дія».

Як передає Укрінформ, про це МВС повідомляє у Фейсбуці.

За словами Клименка, 80% всіх водійських посвідчень, які замовили громадяни України за кордон поштою, припадають на Республіку Польщу. Ця послуга також вже доступна й у Німеччині, Чехії та Італії.

«МВС разом з Мінцифри запускає ще такі послуги як онлайн перереєстрація авто, також ми практично готові запустити й онлайн оформлення та доставку поштою номерних знаків, тож у наших громадян в застосунку Дія перелік онлайн послуг суттєво розшириться», — наголосив очільник МВС.

Зазначається, що за 2023 рік МВС і Мінцифри провели масштабну роботу з цифровізації послуг, що значно підвищує комфортність їх надання для громадян.

Як повідомляв Укрінформ, уряд змінив Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, дозволивши отримувати водійські права й номерні знаки поштою.

Фото: Мінцифри

Клименко МВС Додаток “ДІЯ”

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *