Клименко анонсував запуск електронного кабінету постраждалого

Клименко анонсував запуск електронного кабінету постраждалого 28.03.2024 20:57 Укрінформ Міністерство внутрішніх справ України незабаром запустить електронний кабінет постраждалого, через який можна буде зареєструватися для отримання медичної, психологічної та юридичної допомоги.

Про це глава МВС Ігор Клименко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Клименко здійснив робочий візит до Варшави, де поспілкувався з родинами загиблих бійців Національної гвардії України та вручив їм ордени «За мужність» ІІІ ступеня, присвоєні захисникам посмертно.

Джерело: телеграм-канал міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка

«Втрата рідної людини – невимовне горе. Слів замало, щоби описати. І час не лікує такі рани – біль відразу читається в очах жінок та дітей. Наша відповідальність – не залишати їх наодинці із бідою. Вже скоро МВС запустить електронний кабінет постраждалого, де, в тому числі, родини загиблих героїв можуть зареєструватися та отримати необхідну медичну, психологічну чи юридичну допомогу», – зазначив міністр.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні запустили єдину онлайн-платформу, де зібрана повна інформація про ключові сервіси допомоги постраждалим унаслідок війни.

Фото: Ігор Клименко / Телеграм

Клименко Нацгвардія Варшава

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *