Київстар передав ₴10 мільйонів на закупівлю спорядження для саперів ЗСУ

Київстар передав ₴10 мільйонів на закупівлю спорядження для саперів ЗСУ 16.01.2024 16:46 Укрінформ У межах ініціативи компанії "Київстар" та Фонду "Повернись живим" для саперів 250 центрів інженерної підтримки закупили пікапи із додатковими комплектами зимової гуми та необхідне спорядження вартістю понад 10 млн гривень.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

Повідомляється, що спільна ініціатива від Київстару та Фонду «Повернись живим» на підтримку саперів ЗСУ дозволила акумулювати вже 170 млн грн. З яких прямий благодійний внесок Київстару становив 31,5 млн грн та понад 27 млн дол. перераховано за рахунок підключення тарифного плану «Суперсила Допомога ЗСУ» і внеску від співробітників.

До проєкту долучилася також мережа мультимаркетів «Аврора», зібравши 10 млн грн за рахунок донатів на касах магазинів у межах проєкту «Збережемо майбутнє зараз». Відвідувачі магазинів купували магніти та тубуси зі звільненими херсонськими кришками, 100% коштів із продажу яких було залучено до проєкту.

“Проєкт із розмінування є дуже важливим гуманітарною ініціативою, оскільки сучасне саперне оснащення та нові пікапи прискорюють звільнення території України та її акваторії від небезпечного для людей спадку війни та окупації. В межах проєкту 106 саперних груп вже отримали допомогу”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, «Нам тут жити» — спільна ініціатива мобільного оператора та БФ «Повернись живим» за партнерської групи підтримки 1+1 media. 100% зібраних коштів будуть спрямовані на закупівлю обладнання, обладнання та транспорту для саперів ЗСУ. Спільний збір стартував у травні 2023 року і триватиме до досягнення цільової суми збору. Кожен небайдужий може зробити свій внесок і відправити донат на сайт проєкту.

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на вересень 2023 року обслуговував понад 24 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». З початку повномасштабної війни компанія виділила понад 1,4 млрд грн допомоги на гуманітарні потреби ЗСУ, суспільства, абонентів.

Єдиний акціонер Київстару – міжнародна група VEON (штаб-квартира в Нідерландах). Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Фото: Київстар

ЗСУ Київстар

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *