Керівник Харківського антикорупційного центру виявив систему відеостеження за своєю квартирою

Керівник Харківського антикорупційного центру виявив систему відеостеження за своєю квартирою Відео 14.04.2024 16:06 Укрінформ Засновник громадської організації “Харківський антикорупційний центр” Дмитро Булах заявив, що виявив систему відеоспостереження за своєю квартирою.

Про це організація повідомляє у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Учора Дмитро випадково знайшов систему відеостеження, яка була встановлена навпроти його дверей у квартирі у Харкові. Причому доволі цікаву систему візуального контролю та фіксації, з якою зараз працюють спеціалісти”, – йдеться у дописі.

За даними ГО, слідчо-оперативна група вилучила систему та всі її складові.

В організації висловили сподівання, що "поліція встановить коло осіб, які віддали наказ та змонтували систему стеження за керівником ХАЦ".

Як повідомлялося, 10 квітня вдома у керівника Харківського антикорупційного центру Дмитра Булаха, який зараз є військовослужбовцем Нацгвардії, працівники ДБР і СБУ провели обшук.

У Держбюро заявили, що слідчі дії проводилися у справі, яка була порушена за фактом можливих зловживань під час зарахування на службу військовослужбовців. Слідство з’ясовує, чи мало місце перевищення повноважень командуванням однієї з військових частин Нацгвардії, яка дислокується на Харківщині.

Стеження Харків Активіст Переслідування

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *