Керівництво країни взяло участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України

Керівництво країни взяло участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України Фото, відео 23.08.2023 10:21 Укрінформ Президент України Володимир Зеленський і вище політичне та військове керівництво держави взяли участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України.

Відео про церемонію з нагоди Дня Державного Прапора України розміщено на Ютуб-каналі Офісу Президента, передає Укрінформ.

Цього року в самому серці України, на Печерських пагорбах, підняли особливий прапор, що пройшов по всій лінії захисту України і на якому залишили свої підписи і побажання українські захисники.

«На цьому прапорі особливі слова і підписи, залишені особливими людьми. Це наші воїни, наші захисники, наші захисниці, які б'ються за свободу, для українців, за незалежність, за Україну. Цей прапор був на позиціях наших воїнів від Чернігова до Одеси, по всій лінії захисту України, в різних бойових бригадах та підрозділах», – сказав Президент, виступаючи на урочистій церемонії.

Джерело: Офіційний канал Президента України – Володимира Зеленського

За його словами, цей прапор завжди берегтиме згадку про багатьох українців і українок, і він буде обов'язково поповнюватися і збагачуватися новими підписами наших воїнів.

Керівництво країни взяло участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України / Фото: ОП

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *