Канадському міністру подарували браслет, виготовлений визволеною з Росії українською дитиною

Канадському міністру подарували браслет, виготовлений визволеною з Росії українською дитиною 23.08.2024 02:23 Укрінформ Міністр міжнародного розвитку Канади Ахмед Хуссен під час перебування в Україні отримав у подарунок браслет, який виготовила визволена з Росії українська дитина.

Як повідомляє Укрінформ, про це на своїй сторінці у мережі Х написав сам Хуссен.

“Отримав від Дмитра Лубінця (уповноваженого Верховної Ради з прав людини – ред.) значущий подарунок – браслет, виготовлений врятованою з Росії українською дитиною. Потужний символ стійкості України”, – написав Хуссен.

Він наголосив, що “Канада підтримує Україну у забезпеченні повернення її дітей”. “Разом ми продовжимо боротися за їх безпечне повернення”, – зазначив міністр.

Нагадаємо: раніше Ахмед Хуссен оголосив про виділення Канадою 5,7 млн дол на роботу гуманітарних організацій з підтримки українських дітей.

З 24 лютого 2022 року до Росії депортували 19 546 дітей. Це лише ті випадки, які вдалося зафіксувати офіційно – коли батько, опікун чи свідок депортації дитини повідомив про неї Національному інформаційному бюро України.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому розпочала роботу Міжнародна коаліція за повернення українських дітей, у якій співголовують Україна та Канада.

Фото: Ахмед Хуссен / Мережа Х

Депортація Діти Канада

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *