Кабмін схвалив Стратегію утвердження національної ідентичності до 2030 року

Кабмін схвалив Стратегію утвердження національної ідентичності до 2030 року 15.12.2023 11:44 Укрінформ Кабінет міністрів України схвалив Стратегію утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2030 року.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Схвалено, з метою реалізації Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української громадянської ідентичності», Стратегію утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2030 року», – поінформував він.

За словами Мельничука, Стратегія визначає пріоритетні напрями діяльності у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, стратегічні цілі та завдання щодо їх досягнення.

Водночас Стратегія спрямована на комплексне вирішення питань щодо організації та координації інформаційно-просвітницької роботи у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, а також формування системи кадрового забезпечення у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності.

Також Стратегією передбачено розвиток інфраструктури у цій сфері та співпраця органів державної влади, органів місцевого самоврядування з інститутами громадянського суспільства щодо утвердження української національної та громадянської ідентичності.

«Затверджено операційний план заходів з її реалізації у 2023-2025 роках», – підкреслив посадовець.

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін працює над Стратегією інноваційного розвитку України до 2030 року.

Кабмін Уряд Ідентифікація

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *