Харчування військових: Державний оператор тилу уклав перші договори

Харчування військових: Державний оператор тилу уклав перші договори 11.03.2024 11:40 Укрінформ Державний оператор тилу (ДОТ) уклав договори на постачання харчування для Збройних сил України за результатами першого раунду збору комерційних пропозицій.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба ДОТ повідомила у Фейсбуці.

Згідно з умовами договорів, постачання здійснюватиметься в 12 областей: Волинську, Рівненську, Житомирську, Вінницьку, Хмельницьку, Київську, Чернігівську, Черкаську, Миколаївську, Херсонську, Одеську, Кіровоградську, ідеться у повідомленні.

Як поінформували у пресслужбі ДОТ, договори були укладені в межах чинного законодавства без використання електронної системи із компаніями-виробниками харчової продукції. Середня ціна за комплект склала 109,35 грн.

Звіт про укладені договори включно із назвами компаній опублікують в системі Prozorro до кінця тижня.

Також повідомляється, що ДОТ оголосив 2-й раунд збору комерційних пропозицій на постачання в сектори, які не увійшли в перелік минулого тижня, або за якими не визначили переможців.

Подати пропозиції можна до 12 березня до 18:00 на електронну адресу [email protected].

Як повідомляв Укрінформ, для того, щоб забезпечення ЗСУ харчуванням відбулося вчасно, Державний оператор тилу (ДОТ) укладатиме договори із постачальниками в межах чинного законодавства без застосування електронної системи Prozorro.

Військові Харчування Державний оператор тилу

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *