Ексзаступника міністра енергетики залишили під арештом – рішення суду

Ексзаступника міністра енергетики залишили під арештом – рішення суду 30.08.2024 11:05 Укрінформ Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому заступнику міністра енергетики, затриманому на одержанні хабаря.

Про це Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

30 серпня Апеляційна палата ВАКС залишила без змін запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, застосований до ексзаступника міністра енергетики, якого затримали на одержанні неправомірної вигоди за надання дозволу на вивезення гірничовидобувного обладнання з прифронтового району.

Заслухавши доводи сторін, Апеляційна палата ВАКС підтримала позицію прокурора САП і відмовила у задоволенні апеляційної скарги сторони захисту, залишивши без змін рішення слідчого судді.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України та Національне антикорупційне бюро України затримали заступника міністра енергетики Олександра Хейла на хабарі.

Кабінет Міністрів звільнив його з посади.

ВАКС ухвалив рішення про застосування до Хейла запобіжного заходу у вигляді арешту до 8 жовтня і можливістю внесення застави у 25 млн грн.

Арешт Міненерго Суд

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *