ДСНС отримала ще вісім автомайстерень

ДСНС отримала ще вісім автомайстерень Фото 26.01.2024 02:24 Укрінформ Державна служба України з надзвичайних ситуацій отримала від благодійників вісім автотранспортних майстерень.

Як передає Укрінформ, про це ДСНС повідомляє у Фейсбуці.

Техніку надзвичайникам передав благодійний фонд “Збережи Україну”.

“Автомобілі відправляться у Вінницьку, Дніпропетровську, Полтавську, Хмельницьку, Чернігівську, Черкаську області, а також Міжрегіональний центр швидкого реагування, 3 спеціальний центр швидкого реагування ДСНС”, – ідеться у повідомленні.

“Ці пересувні майстерні вже довели свою доцільність у роботі. Ми бачимо це на прикладі Сумської, Харківської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей, де маємо змогу оперативно ремонтувати техніку рятувальників, яка щодня виконує завдання з гуманітарного розмінування, порятунку людей під час різних надзвичайних ситуацій”, – заявив т.в.о. директора департаменту матеріально-технічного забезпечення та логістики ДСНС Анатолій Мусієвич.

Раніше фонд "Збережи Україну" передав для підрозділів ДСНС 10 пересувних майстерень, обладнаних інструментами для оперативного ремонту техніки.

Як повідомляв Укрінформ, ДСНС отримала від іноземних партнерів дві піротехнічні машини важкого типу.

Фото: ДСНС

ДСНС Транспорт Ремонт Рятувальники

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *