Донести світові правду про війну: Єрмак зустрівся з представниками релігійних спільнот

Донести світові правду про війну: Єрмак зустрівся з представниками релігійних спільнот 29.03.2024 21:19 Укрінформ Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак та представники релігійних спільнот обговорили питання донесення світові правди про повномасштабну агресію РФ та необхідності подальшої підтримки України.

Про це Єрмак повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Провів зустріч із представниками релігійних спільнот, на якій обговорювалися питання донесення світові правди про повномасштабну агресію РФ та необхідності подальшої підтримки України», – написав керівник ОП.

Він підкреслив, що релігійні спільноти є важливим джерелом донесення правди про події в Україні, зокрема про жахливі злочини російських окупантів, утиски свободи віросповідання, які чинить РФ на тимчасово окупованих територіях.

«Акцентував, що сьогодні надзвичайно важливо зберігати й посилювати рівень підтримки України в державах-партнерах, достукатися до їхніх громадян і політиків, ставши голосом правди», – зазначив Єрмак.

В ОП додали, що Єрмак подякував учасникам зустрічі за те, що вони роблять на своєму рівні для наближення перемоги України й настання миру.

«Без віри нічого немає й нічого не відбувається. Дякую вам за те, що ви даєте таку важливу для наших людей духовну підтримку», – наголосив він.

У зустрічі брали участь представники Української церкви християн віри євангельської, Православної церкви України, Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів, Українського біблійного товариства, Української євангельської церкви, Української греко-католицької церкви, Інституту релігійної свободи.

Як повідомляв Укрінформ, 19 жовтня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт щодо заборони діяльності в Україні релігійних організацій, пов‘язаних із Російською православною церквою.

5 березня Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендував парламенту ухвалити законопроєкт у другому читанні.

Фото: ОП

Церква Релігія Війна Єрмак Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *