Для командира ТРО, якому бійці будували маєток, проситимуть арешт із заставою у 5 мільйонів

Для командира ТРО, якому бійці будували маєток, проситимуть арешт із заставою у 5 мільйонів 03.06.2024 20:48 Укрінформ Для командира регіонального управління сил територіальної оборони, який змушував підлеглих будувати йому приватний будинок, сторона обвинувачення проситиме запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але з альтернативною внесення застави у 5 млн гривень.

Про це повідомила в ефірі телемарафону «Єдині новини» радниця з питань комунікацій директора ДБР Тетяна Сапьян, передає Укрінформ.

«Зараз слідство перебуває на етапі обрання запобіжного заходу для цього посадовця. І сторона обвинувачення проситиме утримання під вартою, але з альтернативою внесення застави 5 мільйонів гривень», – сказала Сапьян.

Вона зауважила, що цьому посадовцю оголошена підозра у перевищенні службових повноважень, що заподіяло досить суттєву шкоду в умовах воєнного стану. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Також Сапьян зазначила, що «цьому високопосадовцю стало зле і він перебуває у лікарні».

«Тому і відтягується процес обрання йому запобіжного заходу», – додала радниця з питань комунікацій директора ДБР.

Як повідомлялося, в Одеській області ДБР спільно з СБУ повідомили про підозру командиру регіонального управління сил територіальної оборони, який змушував підлеглих будувати йому приватний будинок.

Фото ілюстративне

Держбюро розслідувань Тероборона

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *