Державний оператор тилу оголосив відбір до першої рамкової угоди на постачання харчування для ЗСУ

Державний оператор тилу оголосив відбір до першої рамкової угоди на постачання харчування для ЗСУ 13.07.2024 03:31 Укрінформ Державний оператор тилу оголосив першу рамкову угоду на постачання харчування для ЗСУ. Це дозволить попередньо кваліфікованим учасникам оперативно укладати контракти з ДОТ.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі ДОТ.

«Державний оператор тилу оголосив першу рамкову угоду на постачання харчування для ЗСУ. Компанії можуть подати свої заявки для участі у кваліфікаційному відборі до 00:00 26 липня», – повідомили в пресслужбі.

Як пояснили в ДОТ, рамкові угоди – це інструмент закупівель, який дозволяє попередньо кваліфікованим учасникам оперативно укладати контракти з Державним оператором тилу. Типовим способом відбору контрагентів за нагальної потреби є проведення спрощених закупівель. Однак зараз ДОТ як альтернативний спосіб запроваджує першу рамкову угоду на постачання харчування для ЗСУ.

«Це, по-перше, пришвидшує постачання, а по-друге, допомагає забезпечити безперервність процесу. Кваліфіковані учасники рамки зможуть замінити постачальника харчування, який уже має контракт із ДОТ, але з якихось причин не здатний виконати замовлення в повних обсягах, або покрити додаткову потребу, якщо така буде», – пояснили в пресслужбі.

На відміну від спрощених закупівель рамкові угоди обмежують доступ до інформації про місця постачання, персоніфіковані дані про постачальників і їхні позиції. Це чергою гарантує захищеність та безпеку.

Крайній термін для першого етапу подання заявок на участь у кваліфікаційному відборі кандидатів – 26 липня до 00:00 (надалі потенційні постачальники зможуть подаватися на відбір протягом строку дії рамкової угоди з урахуванням вимог пункту 63 Особливостей № 1275).

Як повідомляв Укрінформ, раніше ДОТ оголосив відбір до рамкової угоди на постачання пально-мастильних матеріалів для ЗСУ.

Фото з сайту mil.in.ua

ЗСУ Харчування Оборонні закупівлі Державний оператор тилу

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *