Державний оператор тилу оголосив нові процедури на закупівлю харчів для армії

Державний оператор тилу оголосив нові процедури на закупівлю харчів для армії 28.02.2024 13:14 Укрінформ Державний оператор тилу оголосив нові процедури на закупівлю харчування для Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Державного оператора тилу.

«Виконуючи рішення Шостого апеляційного адміністративного суду, DOT оголосив нові процедури на закупівлю харчування для Збройних сил України. Згідно з рішенням суду, з вимог до постачальників були виключені, зокрема, норми щодо: заборони участі в торгах тих постачальників, які не виконали свої зобов'язання перед Міністерством оборони України в 2022-2023 роках; наявності мінімум 15 складів для забезпечення безпекових вимог», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, командою DOT було проведено проактивну роботу щодо залучення ритейлу. Проте маємо зворотний зв'язок щодо неготовності мереж ставати постачальником Міністерства оборони.

Зараз ключова задача DOT – забезпечити безперервність постачання продуктів харчування для військових з другого кварталу. Підвищення керованості, підзвітності та прозорості процесів досягатиметься за рахунок ІТ-системи для збору заявок на поставку продуктів харчування військовим частинам, розробленою командою DOT, зазначили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, Державний оператор тилу розробив IT-рішення для подання заявок на постачання харчів військовим частинам, що має на меті автоматизацію процесів та консолідацію даних.

Армія Продукти ЗСУ Державний оператор тилу

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *