Державний оператор тилу інтегрує європейський досвід оборонних закупівель для забезпечення ЗСУ

Державний оператор тилу інтегрує європейський досвід оборонних закупівель для забезпечення ЗСУ 13.04.2024 14:03 Укрінформ Державний оператор тилу та Управління військового забезпечення Швеції (FMV) узгодили напрями співпраці для впровадження провідного європейського досвіду оборонних закупівель FMV у систему забезпечення Збройних сил України.

Про це у Фейсбуці повідомив Державний оператор тилу, передає Укрінформ.

Команда ДОТ зустрілася з делегацією Адміністрації з питань матеріально-технічного забезпечення оборонного сектору Швеції.

Генеральний директор ДОТ Арсен Жумаділов представив результати роботи агенції за перший квартал 2024 року і підходи до впровадження реформи закупівель.

Генеральний директор FMV Горан Мортенссон наголосив на важливості досвіду ДОТ у рекордно швидкому впровадженні реформи.

За його словами, FMV готова ділитися досвідом європейських оборонних закупівель і консультувати команду ДОТ на шляху до впровадження міжнародних стандартів.

“Водночас, нам цікава експертиза ДОТ щодо запуску реформи в такі стислі строки з вражаючими результатами по термінах контрактування з дотриманням усіх процедур”, – зазначив Мортенссон.

За результатами зустрічі ДОТ і FMV узгодили напрями співпраці з метою інтеграції провідного європейського досвіду оборонних закупівель FMV в систему забезпечення ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, Державний оператор тилу почав укладати довгострокові контракти, які діятимуть протягом пів року.

Швеція ЗСУ Оборонні закупівлі Державний оператор тилу

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *