Аварія з автобусом у Польщі: генконсульство вже допомагає постраждалим українцям

Аварія з автобусом у Польщі: генконсульство вже допомагає постраждалим українцям 19.01.2024 15:06 Укрінформ Генеральне консульство України в Любліні вже допомагає українцям, які постраждали в ДТП з автобусом, та взаємодіє із польськими правоохоронцями для з‘ясування усіх обставин аварії.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Він наголосив, що Генеральне консульство вже надає консульську допомогу українцям, які постраждали в дорожньо-транспортній пригоді.

«Загроз життю постраждалих немає. Їм надається необхідна медична допомога», – зазначив Ніколенко.

Речник додав, що розпочалися слідчі дії, українське консульство взаємодіє із польськими правоохоронцями для з‘ясування усіх обставин аварії, а також тримає на контролі лікування постраждалих.

Як повідомляв Укрінформ, вночі у районі населеного пункті Вишниці потрапив у ДТП автобус сполученням Рига-Чернівці, в якому перебували 26 осіб включно з двома водіями. За попередніми даними, 63-річний водій автобуса в умовах негоди не впорався з керуванням, унаслідок чого транспортний засіб на повороті занесло, він з’їхав на узбіччя, зачепив енергопоглинаючий бар'єр і перекинувся, зіткнувшись із деревом.

Внаслідок ДТП двоє громадян України потрапили до лікарень із переломами ребер, небезпеки для їхнього життя немає.

ДТП Консульство Польща Автобус

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *