Арешт із заставою у ₴500 мільйонів: суд отримав три клопотання у справі Гринкевичів

Арешт із заставою у ₴500 мільйонів: суд отримав три клопотання у справі Гринкевичів Ексклюзив 18.01.2024 21:10 Укрінформ Представники сторони обвинувачення просять у суді для трьох фігурантів справи щодо поставки неякісного одягу для ЗСУ, у якій фігурує і бізнесмен Ігор Гринкевич та його син Роман, запобіжний захід у вигляді арешту із можливістю внесення застави у 500 мільйонів гривень для кожного.

Про це у коментарі Укрінформу розповіла речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець.

"Офіс генпрокурора вніс у Печерський районний суд три клопотання про обрання запобіжних заходів фігурантам справи. Це – двоє керівників підприємств та посередник. У клопотанні прокурор просить обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Оскільки це економічний злочин, то, відповідно, з можливістю внесення застави у розмірі кожному – 500 мільйонів гривень", – заявила вона.

За її словами, ці троє осіб – фігуранти справи щодо поставки неякісного одягу для військових.

"Усі троє згаданих осіб були затримані в порядку статті 208 КПК", – зазначила Максимець.

Як повідомлялося, правоохоронці оголосили в розшук одного з членів злочинного угруповання — сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича – Романа, якого, за інформацією слідства, було викритого на оборудках із закупівлями одягу для ЗСУ.

Арешт Суд Застава Гринкевич

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *