У Каннах відбудеться благодійний вечір української культури та моди

У Каннах відбудеться благодійний вечір української культури та моди 07.05.2024 02:24 Укрінформ 19 травня під час 77-го Каннського міжнародного кінофестивалю відбудеться благодійний вечір української культури, краси та моди UKRAINIANFASHION FILM FESTIVAL.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

«Метою заходу є знайомство спільноти з душею сучасної України через її культуру, зокрема, завдяки показам останніх колекцій відомих українських дизайнерів, фільмам, частуванню традиційними стравами у сучасній інтерпретації, красі, мистецтву, культурі, зірковим виконавцям, менторам. Також захід має показати незламність українського народу та його національну ідентичність», – йдеться у повідомленні.

У програмі заходу – покази нових колекцій «Весна-Літо 2024» від провідних українських брендів та дизайнерів: Park Avenue Atelier, Ірини Лужецької, By Vel, MOGARDI.

Окрім показу мод, art-мистецтва та презентації фільмів вітчизняної індустрії, заплановані виступи українських артистів: YAGODY, Ілони Гвоздьової — переможниці проєкту «Танці з зірками». Хедлайнер заходу — учасниця Євробачення 2024 Jerry Heil.

Ведучий вечора – Олег Скрипка, лідер рок-гурту «Воплі Відоплясова», власник та організатор фестивалю «Країна Мрій», а також засновником фестивалю сучасної української рок-музики – «Рок Січ».

Під час заходу пройде благодійний аукціон з метою збору коштів на підтримку дітей України.

Благодійний вечір UKRAINIAN FASHION FILM відбудеться за сприяння і допомоги в організації Association France Ukraine — Idees sans frontier Cote d’Azur та БФ «Українотворці».

Як повідомлялося, 77-й Каннський кінофестиваль триватиме з 14 по 25 травня.

Каннський кінофестиваль Культура Україна Благодійність Мода МКІП

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *