У Канаді відбувся спецпоказ фільму «20 днів у Маріуполі» для депутатів і дипломатів

У Канаді відбувся спецпоказ фільму «20 днів у Маріуполі» для депутатів і дипломатів Фото 30.04.2024 21:02 Укрінформ У Канаді відбувся спеціальний показ документальної кінострічки Мстислава Чернова “20 днів у Маріуполі”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Посольство України в Канаді у Фейсбуці.

“Світ має знати правду. Сьогодні з ініціативи депутата Гарнета Дженіуса та за сприяння Посольства України в Канаді й Фундації “Гармонія України” було організовано спеціальний показ документального фільму режисера Мстислава Чернова "20 днів у Маріуполі" для канадських депутатів та представників дипломатичного корпусу”, – йдеться у дописі.

Зазначається, що перед початком показу посол України Юлія Ковалів запросила всіх до перегляду першого українського оскароносного фільму, який сам режисер "хотів би ніколи не знімати".

Посол подякувала Канаді за військову, фінансову та гуманітарну допомогу та наголосила на важливості притягнення російського режиму Путіна до відповідальності за вчинені злочини.

Як повідомлялося, у мерії Торонто відкрилася фотовиставка про жорстоку облогу Маріуполя російськими окупаційними військами в 2022 році.

Фото: Посольство України в Канаді, Facebook

Канада Кіно Посольство Україна 20 днів у Маріуполі

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *