Вийшов трейлер фільму про Боба Ділана з Тімоті Шаламе у головній ролі

Вийшов трейлер фільму про Боба Ділана з Тімоті Шаламе у головній ролі 24.07.2024 19:14 Укрінформ Вийшов перший трейлер біографічного фільму «Повна невідомість» про музиканта Боба Ділана, роль якого виконав голлівудський актор Тімоті Шаламе.

Про це повідомляє The Guardian, передає Укрінформ.

Дія стрічки розпочинається із приїзду 19-річного Ділана у Нью-Йорк 1961 року, а закінчується через 72 години після фолкфестивалю в Ньюпорті в 1965 році.

Драма із зіркою «Дюни» та «Назви мене своїм ім'ям» у ролі легендарного музиканта вийде в американський прокат у грудні. Режисер фільму Джеймс Менголд раніше вже працював над байопіком – у 2005 році вийшов його фільм про кантрі-співака Джонні Кеша «Переступити межу».

Шаламе у стрічці сам виконав кілька пісень Ділана. Актор готувався до ролі з вокальним тренером Еріком Ветро, який раніше співпрацював з ним над мюзиклом «Вонка».

У фільмі знялись також відомі актори Едвард Нортон, який зіграв співака Піта Сігера, Моніка Барбаро, яка виконала роль співачки Джоан Баез, Бойд Голбрук – Джонні Кеша. Ель Фаннінг зіграла Сьюзі Ротоло – артистку, яка у певний період мала великий вплив на Ділана.

Раніше образ Ділана на екрані втілювали лауреати премії «Оскар» Кейт Бланшетт та Гіт Леджер у драмі Тодда Гейнса «Мене там немає» 2007 року.

Як повідомляв Укрінформ, вийшов трейлер біографічного фільму «Рейган» (Reagan), що розповідає про шлях Рональда Рейгана на посаду 40-го президента США.

Фото: Gotham/GC Images

Боб Ділан Кіно Музикант

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *