Новий альбом Тейлор Свіфт побив рекорд продажів за перший тиждень

Новий альбом Тейлор Свіфт побив рекорд продажів за перший тиждень 29.04.2024 16:28 Укрінформ Альбом американської співачки Тейлор Свіфт The Tortured Poets Department побив рекорд продажів за перший тиждень після виходу.

Про це повідомляє Variety, передає Укрінформ.

За даними компанії Luminate, у перший тиждень було продано 2,6 мільйона екземплярів 11-го альбому Свіфт— це найкращий тижневий показник для будь-якої платівки за останні дев’ять років.

Останнім альбомом, який дебютував із найвищим показником, був «25» британської співачки Адель у 2015 році – за перший тиждень було продано 3,5 мільйона копій.

Показники продажу нової платівки Свіфт перевершують попередній її рекорд – 1,65 мільйона екземлярів альбому 1989 (Taylor's Version) в перший тиждень минулого жовтня.

Також Свіфт встановила рекорд із найбільшої кількості прослуховувань альбому The Tortured Poets Department за перший тиждень – 891,37 млн. Це приблизно на 150 мільйонів більше, ніж у попереднього рекордсмена – альбому Scorpion репера Дрейка (745,92 мільйона прослуховувань за дебютний тиждень у 2018 році).

Як повідомляв Укрінформ, попередній альбом Тейлор Свіфт Midnights вийшов у 2022 році.

Фото: TOM COOPER/TAS23/GETTY IMAGES

Музика Співачка Тейлор Свіфт

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *