Хор імені Верьовки підготував концертну програму за участю Yarmak та Jerry Heil

Хор імені Верьовки підготував концертну програму за участю Yarmak та Jerry Heil 19.10.2024 18:51 Укрінформ Національний український народний хор імені Григорія Верьовки спільно з реп-виконавцем та військовослужбовцем Yarmak та учасницею «Євробачення-2024» Jerry Heil представить концертну програму 27 жовтня у Національному палаці мистецтв «Україна».

Про це повідомляє Укрінформ.

«Зараз, під час жорстокої війни, це дуже важливо, адже такі події дарують людям надію і світло, а також репрезентують українську культуру, що дає можливість ще більше пишатися своїм українським походженням та своєю країною, ще більше цінувати це», – зазначають організатори концерту Clever Production.

Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки заснований 11 вересня 1943 року в Харкові і вже понад 80 років поспіль знайомить світ з українським музичним спадком та культурою.

«Події за участю хору імені Верьовки – це завжди більше, ніж просто музичне виконання, це – підтримка української культури, яка, попри всі історичні виклики, продовжує квітнути. У кожній пісні відчувається сила нашого народу, його біль і радість, надія та незламність. Ці голоси, що лунають через покоління, не лише зберігають наші традиції, а й нагадують, що культура – це основа національної ідентичності», – зазначили організатори.

Як повідомлялося, Національний балет України разом із фольклорним колективом «Шумка» здійснює гастрольний тур містами східного узбережжя США у межах благодійної акції Nadiya Ukraine.

Фото veryovka.com

Євробачення Концерт Музика Хор Верьовки співак

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *