Позбавтеся від них негайно: непарні та інші звичайні речі у вашому будинку, що відлякують багатство

Низька фінансова енергія може бути пов'язана з причинами в матеріальному світі, інформує Ukr.Media.

Якщо у вас проблеми з грошима, то, можливо, у вашій оселі просто є предмети, що відлякують фінанси.

Так, наприклад, не варто зберігати вдома розбите скло, дзеркала і посуд. Але, на жаль, багато людей продовжують їх використовувати або просто навіть зберігати після того, як вони були пошкоджені. А тим часом тріснутий або розбитий посуд чи дзеркало — це справжній магніт для негативних вібрацій. Тріщини й осколки стають порталом негативу, хвороб, провалів і невдач у фінансовій сфері.

Непарні шкарпетки або рукавички — цим речам теж місце в смітнику. Але багато жінок продовжують їх зберігати в надії, що втрачена пара знайдеться. На енергетичному рівні непарні речі порушують гармонію, вона починає текти в хаотичному напрямі, і це позначається на всіх сферах життя, зокрема й на грошовій.

Техніка, якою ніхто не користується, або неробоча, але яку ніхто не збирається лагодити, теж не принесе користі. Незатребувані речі, що не виконують свою функцію, викликають застій енергії — це може призвести до перекриття фінансового каналу.

Комора або балкон, завалені мотлохом — справжній магніт для невдач і нещасть у фінансовій та інших сферах життя. Захаращеність призводить до того, що в домі починає накопичуватися негативна, отруйна енергія. Тому будь-якої непотрібної, несправної або просто невикористаної речі необхідно позбуватися.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *