Росіяни ширять фейк від імені UNITED24 про нібито залучення польських військових до роботи у ТЦК

Росіяни ширять фейк від імені UNITED24 про нібито залучення польських військових до роботи у ТЦК 18.10.2024 00:56 Укрінформ Російська пропаганда поширює фейкове відео від імені платформи UNITED24, в якому зазначає, що Україна нібито у грудні 2024 року планує залучити до роботи у ТЦК та СП польських військових.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«Ворожа пропаганда поширює фейкове відео від імені платформи UNITED24 з твердженням, нібито Україна у грудні 2024 року планує залучити до роботи у ТЦК та СП польських військових. Верифікувавши інформацію в UNITED24, Центр повідомляє, що платформа такого контенту не створювала й не поширювала. Інформація про залучення польських військових до роботи у ТЦК та СП також є неправдивою», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, метою цієї брехні є створення напруженості між українським та польським народами і дискредитація співпраці між Україною та її партнерами. Це вже не перше фейкове відео російських пропагандистів, спрямоване на створення напруженості з Польщею, наголосили в ЦПД.

Як повідомляв Укрінформ, 12 жовтня Центр протидії дезінформації при РНБО повідомив, що російська пропаганда активізувала свої зусилля щодо зриву мобілізації в Україні.

Фейк Польща Росія Центр протидії дезінформації ТЦК

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *