Нафтогаз і ювенальна поліція почали реалізацію проєкту «Безпека в дії 2» для дітей

Нафтогаз і ювенальна поліція почали реалізацію проєкту «Безпека в дії 2» для дітей 25.10.2024 16:40 Укрінформ НАК «Нафтогаз України» разом із ювенальною поліцією та БФ «Енергія перемоги України» розпочали реалізацію соціального проєкту «Безпека в дії 2» який стосується інформування дітей про правила безпеки, зокрема про безпеку на дорозі.

Про це під час онлайн-лекції для дітей про безпеку на дорозі повідомив начальник Департаменту земельних відносин та взаємодії з громадами АТ «Укргазвидобування» (Нафтогаз) Віталій Чудак, передає кореспондент Укрінформу.

«Партнером нашого проєкту є благодійний фонд «Енергія перемоги України». У його рамках передбачається, що наші менеджери упродовж 2 тижнів — цього і наступного — відвідають понад 100 шкіл і з місцевими представниками ювенальної поліції проведуть відповідні офлайн-лекції за умови безпеки у відповідних тергромадах», – сказав він.

За його словами, цьогоріч вони пропонують школярам, які будуть учасниками цього проєкту, взяти участь у конкурсі малюнків для закріплення знань щодо безпеки на дорозі. Конкурс називається «Правила поведінки дітей на дорозі у темний або світлий час доби».

«Ми просимо школярів викласти своє візуальне бачення цього проєкту і процесу. Надсилати малюнки потрібно за адресою: місто Київ, відділення Нової пошти №72, Чуприна Філіп Сергійович, 0508111118. Або потрібно відсканувати ці малюнки та відправити їх на електронну адресу [email protected]. Інформація про переможців буде висвітлена на сторінці у Фейсбуці «Нафтогаз. Сталий розвиток» 8 листопада. Обов’язково будуть подарунки», – поінформував Чудак.

Як повідомляв Укрінформ, 22 липня 2022 року ювенальна поліція України спільно із партнерами – благодійним фондом «Я Майбутнє України» і телекомунікаційними компаніями «Датагруп» та «Volia» – запустили благодійний проєкт «Наші діти». Мета проєкту – надання допомоги дітям, які залишились без батьків через війну. Він досі реалізовується.

Новини партнерів

Діти Нафтогаз Соціальний проєкт

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *