У Вайнштейна виявили рак кісткового мозку – ЗМІ

У Вайнштейна виявили рак кісткового мозку – ЗМІ 22.10.2024 15:24 Укрінформ У голлівудського кінопродюсера Гарві Вайнштейна, якого звинувачують у сексуальному насильстві над більш як 100 жінками, виявили хронічний мієлоїдний лейкоз – це одна з форм раку кісткового мозку.

Про це повідомляє NBC News із посиланням на джерела, передає Укрінформ.

За даними журналістів, Вайнштейн проходить лікування у в’язниці на острові Райкерс у Нью-Йорку.

Юридичний представник Вайнштейна з питань охорони здоров’я Крейг Ротфельд відмовився коментувати повідомлення про хворобу кіномагната.

«З поваги до приватного життя пана Вайнштейна ми не будемо надавати жодних коментарів», – йдеться у його заяві.

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня Гарві Вайнштейн був терміново доставлений з в'язниці в нью-йоркську лікарню для проведення екстреної операції на серці після того, як у нього з'явилися болі в грудях.

Раніше у липні його перевели з в'язниці Нью-Йорка до лікарні для проходження лікування від різних проблем зі здоров'ям, включаючи COVID-19 і пневмонію.

Вайнштейна звинувачують у сексуальних домаганнях, нападі та зґвалтуванні понад 100 жінок. Їхні заяви дали поштовх руху #MeToo, спрямованому проти сексуального насильства з боку впливових чоловіків. Сам Вайнштейн звинувачення у зґвалтуванні або сексуальному насильстві заперечує.

США Рак Вайнштейн Хвороба

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *