Командувач Сил ТрО зустрівся з родинами полонених та зниклих безвісти бійців

Командувач Сил ТрО зустрівся з родинами полонених та зниклих безвісти бійців Фото 26.09.2024 17:40 Укрінформ Командувач Сил територіальної оборони Збройних сил України генерал-майор Ігор Плахута провів зустріч з родинами військовополонених та зниклих безвісти військовослужбовців підрозділів Сил територіальної оборони.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило ТрО Медіа.

Під час зустрічі Плахута зауважив, що командування Сил ТрО докладає усіх зусиль для пошуку військовослужбовців, з якими втрачено зв'язок під час виконання ними бойових завдань і доля яких на даний час невідома.

"Ваш біль – це і мій біль, його не передати словами. І для мене зараз – справа честі допомогти розшукати ваших рідних і продовжувати підтримувати вас", – зауважив командувач.

Упродовж понад двох годин Плахута спільно з офіцерами командування та інших підрозділів Сил ТрО, представниками Генерального штабу й Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими відповідали на численні запитання родичів військовослужбовців ТрО, які перебувають у статусі зниклих безвісти.

Командувач та офіцери на прохання учасників зустрічі надали вичерпну інформацію про процеси пошуку та виявлення військовослужбовців у ворожому полоні, алгоритми роботи стосовно визволення українців з російської неволі та активну роботу України щодо повернення додому всіх полонених бійців Сил ТрО та відзвітували про вжиті заходи з минулої зустрічі.

Наприкінці командувач запевнив, що продовжуватиме підтримувати родини військовополонених та зниклих безвісти військовослужбовців підрозділів Сил територіальної оборони та активно сприятиме їхньому пошуку та поверненню додому.

Як повідомляв Укрінформ, з російського полону від початку повномасштабного вторгнення РФ вдалося повернути 3672 українців.

Полонені Зниклі безвісти Тероборона Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *