Міноборони проводить комплексну перевірку харчування у військових частинах

Міноборони проводить комплексну перевірку харчування у військових частинах 17.09.2024 17:32 Укрінформ За дорученням керівництва Міністерства оборони України триває перевірка системи організації харчування військовослужбовців на північному, східному та південному напрямках.

До перевірок залучено представників Міноборони, ЗСУ, Державного оператора тилу, а також фахівців ветеринарної медицини, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу Міноборони.

«Інспекція охоплює всі ключові етапи – від умов зберігання продуктів на складах постачальників до безпосередньої організації процесу харчування у військових частинах, які виконують бойові завдання», – наголосив заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков.

Як зазначається, Міноборони здійснює необхідні заходи для посиленого контролю якості товарів, що постачаються ЗСУ, а також виявлення можливих порушень для їх оперативного врегулювання.

За словами Кліменкова, про результати всіх перевірок Міноборони повідомить окремо.

В пресслужбі також відзначили, що такі перевірки здійснюватимуться регулярно в різних регіонах України без попередження військових частин та постачальників.

Як повідомляв Укрінформ, 9 вересня закупівельна агенція Міністерства оборони "Державний оператор тилу" презентувала потенційним постачальникам, виробникам та дистриб'юторам нову модель забезпечення харчуванням Збройних сил України, яка запрацює як пілотний проєкт в кількох областях України у 2025 році.

Фото з сайту mil.in.ua

Міноборони Військові Харчування перевірки

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *