МВС через е-кабінет постраждалого щотижня отримує понад 300 запитів на реабілітацію військових

МВС через е-кабінет постраждалого щотижня отримує понад 300 запитів на реабілітацію військових 05.09.2024 03:50 Укрінформ Міністерство внутрішніх справ через електронний кабінет постраждалого, який доступний на сайті відомства, щотижня отримує понад 300 запитів на реабілітацію військовослужбовців і співробітників системи МВС.

Про це під час робочої зустрічі з радницею міністра соцполітики Оленою Кульчинською та гендиректором Фонду соцзахисту осіб з інвалідністю Віталієм Музиченко повідомила державний секретар МВС Інна Ящук, передає Укрінформ з посиланням на міністерство.

"МВС запровадило "Електронний кабінет постраждалого", куди щотижня нині надходить понад 300 запитів щодо реабілітації військовослужбовців та співробітників системи МВС", – сказала Ящук.

За її словами, новим викликом для відомства стала саме тема протезування, бо важливо, щоб кожен боєць отримав допомогу.

Вона запевнила, що питання реабілітації поранених бійців перебуває на постійному контролі у керівництва МВС і що реабілітація військових та збереження їхніх життів є пріоритетним напрямком для міністерства.

Держсекретар зазначила, що у медзакладах Міністерства внутрішніх справ допомогу надають усім, хто залучається до бойових дій і ліквідації їхніх наслідків.

Своєю чергою Кульчинська акцентувала увагу на можливості отримання високофункціональних протезів для військовослужбовців за рахунок коштів бюджету.

Сторони зустрічі обговорили ключові питання у сфері протезування, ортезування та реабілітації в Україні, виклики і перспективи розвитку цієї галузі.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство внутрішніх справ планує цього року відкрити центр ментального здоров'я та центр протезування, де допомагатимуть ветеранам.

МВС Реабілітація Військові Протезування

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *