Електронна трудова книжка: у Пенсійному фонді сказали, скільки вже отримали сканкопій

Електронна трудова книжка: у Пенсійному фонді сказали, скільки вже отримали сканкопій Інфографіка 17.06.2024 19:44 Укрінформ Пенсійний фонд України із грудня 2019 року до 17 червня 2024 року отримав понад 6,3 млн сканованих паперових трудових книжок.

Про це пресслужба ПФУ повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«З часу впровадження сервісу «Електронна трудова книжка» на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України подано більше 6 327,8 тис. сканованих паперових трудових книжок для проведення оцифрування та переведення їх в електронну форму», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, із 10 червня 2021 року, коли набрав чинності закон про облік трудової діяльності працівників в електронній формі, станом на 17 червня 2024 року до ПФУ було подано понад 5,6 млн сканкопій трудових книжок. З них страхувальниками – 3,3 млн документів, застрахованими особами – 2,3 млн.

Як повідомлялося, Верховна Рада ухвалила закон щодо регулювання праці домашніх працівників. Закон розроблено з метою врегулювання питання зайнятості та офіційного працевлаштування домашніх працівників, забезпечення їх соціального захисту.

Пенсійний фонд Трудові книжки

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *